Uudella iCare HOME2 -silmänpainemittarilla glaukoomapotilaat voivat mitata silmänpaineen kotona entistä helpommin

Icare Finland Oy on tuonut markkinoille iCare HOME2 -silmänpainemittarin, jolla silmänpaineen voi mitata ennennäkemättömän helposti ja tarkasti todellisen elämän tilanteissa lääkärin vastaanoton ja vastaanottoaikojen ulkopuolella, mikä tukee glaukooman hoitoa. Glaukooma on krooninen ja etenevä näköhermon sairaus. Koska silmänpaine on ainoa glaukooman etenemisen riskitekijä, johon voidaan vaikuttaa, sairauden hoidossa keskitytään silmänpaineen alentamiseen. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää saada kattavaa ja täsmällistä tietoa silmän huippupaineista ja silmänpaineen vaihtelusta.

Useimmat potilaat pystyvät käyttämään iCare HOME2 -kotimittaria annettujen ohjeiden mukaan, ilman erillistä käyttökoulutusta. iCare HOME2 -mittarin älykäs valo-ohjain auttaa potilasta asemoimaan laitteen oikein ja tekemään mittaukset aina helposti ja tarkasti. Lääkärit saavat nyt glaukoomahoidon tueksi potilaan arjen keskellä mittaamia silmänpainetietoja, joiden perusteella voidaan etsiä paras mahdollinen lääkitys ja silmätippojen annostelun aikataulu sekä arvioida leikkauksen tarvetta ja tehoa.

Uudella iCare PATIENT2 -mobiilisovelluksella potilaat voivat seurata omia silmänpainevaihteluitaan iOS- tai Android-mobiililaitteella ja lähettää silmänpainemittausten tulokset kätevästi terveydenhuollon ammattilaiselle, joka voi tarkastella niitä pilvipohjaisessa iCare CLINIC -ohjelmistossa. Käyttämällä iCare HOME2 -mittaria ja PATIENT2-sovellusta potilas voi osallistua aktiivisesti hoitoprosessiin toimittamalla arvokasta tietoa terveydenhuollon ammattilaisille. Reaaliaikainen tieto silmänpaineista voi rauhoittaa mieltä.

Lisätietoja uudesta iCare HOME2 silmänpainemittarista on saatavilla tällä sivustolla keskiviikkona 24.3. ja tuotteen toimitukset alkavat 19.4.2021.

https://www.icare-world.com/product/home2