Kokemuksia

Tältä sivulta löydät glaukoomapotilaiden ja lääkäreiden kokemuksia iCare HOME2 -mittarin aiemman version käytöstä.
"Kun minulla todettiin normaalia korkeampi silmänpaine, minulle suositeltiin useamman päivän kotimittauksia iCare HOME2 -kotisilmänpainemittarilla."

"Jos sinulla on glaukooma, miksi et seuraisi silmänpaineitasi säännöllisesti? Se on sama kuin kysyisit diabeetikolta, miksi et seuraa verensokeriarvojasi."

"Olen käyttänyt iCare HOME2 mittaria viimeiset kolme kuukautta. Ja on pakko sanoa, että se on muuttanut elämäni täysin."
-Bertil

"Erityisesti alkuvaiheessa on helpottavaa nähdä miten arvot käyttäytyvät ja että niissä ei ole ylimääräisiä piikkejä. Silloin tietää että tauti ei ainakaan etene."
-Tomi Karvo, glaukoomapotilas

"Suosittelen Icare HOMEa, koska se on potilasystävällinen, saamme luotettavia tuloksia silmänpaineen mittauksesta, eikä potilaiden tarvitse tulla mittausta varten sairaalaan. "
-Enping Chen, vanhempi konsultti, St. Erikin silmäsairaala, Tukholma, Ruotsi

"Saamme mitattua silmänpaineen silloin kun itse haluan. Varsinkin jos on tällainen hoitoon huonosti reagoiva glaukooma, kuten minulla, niin kyllä siitä on suuri apu arkielämässä."
-Marjatta, glaukoomapotilas

Lue lisää iCare HOME2-silmänpainemittarista ja sen käytöstä:
Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista tietoa jättämällä sähköpostiosoitteesi*.

*Jättämällä yhteystietoni annan suostumukseni tietojeni tallentamiseen ja että minuun voidaan ottaa yhteyttä uutisten ja tarjousten muodossa.