iCare HOME2

iCare HOME2 on kotikäyttöön tarkoitettu silmänpainemittari. Laite mahdollistaa eri vuorokaudenaikoina ja arjen keskellä tapahtuvan silmänpaineen itsemittaamisen, jolloin saadaan kattava kuva silmänpaineen vaihteluista.

 

Normaalisti silmänpaineen vaihtelu on vähäistä, mutta glaukoomassa vaihtelu on merkittävää. Pitkän aikavälin silmänpaineen seuranta mahdollistaa tarkkaan tietoon pohjautuvan glaukooman hoidon.

Teknologia

iCaren silmänpainemittareiden toiminta perustuu kotimaiseen, laajasti patentoituun ja tutkittuun kimmoketonometriateknologiaan. Mittauksessa pieni kertakäyttöinen anturi koskettaa kevyesti ja nopeasti silmän pintaa kuusi kertaa.

 

Mittaaminen on helppoa ja tulokset ovat monien kliinisten tutkimusten perusteella luotettavia.

Käyttö

Potilas mittaa silmänpainearvoja kotonaan iCare HOME2 -silmänpainemittarilla. Mittauksen jälkeen tiedot voi lähettää älylaitteeseen tai tietokoneeseen asennetulla sovelluksella terveydenhuollon ammattilaiselle. Lääkäri tai muu terveydenhuollon ammattilainen antaa ohjeet mittausten suorittamistiheyteen.

Hoidosta vastaava taho voi seurata silmänpaineen kehitystä ja lääkityksen toimivuutta yhdessä potilaan kanssa turvallisesti etänä. iCare HOME2 -mittausarvot ja -historia ovat helposti ja tietoturvallisesti sinun ja lääkärisi nähtävillä verkon tietokannasta verkkoselaimen välityksellä.

Pakkaus

iCare HOME2 on kevyt ja säilytyskotelonsa ansiosta helppo kuljettaa mukana.

Hanki omasi

Siirry kauppaan