Toimitusehdot

Tuotteiden toimitus

Tuotteiden toimitus tapahtuu ilmaiseksi valitsemaanne Matkahuollon noutopisteeseen, joita ovat esimerkiksi Matkahuollot, Matkahuolto-asiamiehet sekä määrätyt K-marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset (1200 toimipistettä ympäri Suomen). Tilauksen käsittelyaika on maksimissaan kaksi viikkoa.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Maksutavat

Tuotteiden maksaminen on mahdollista verkkopankissa (Nordea, OP, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-pankki, Aktia POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki), luottokortilla (Visa, Mastercard, American Express) tai kotiin toimitettavalla Collector-laskulla/osamaksulla.

Tietoa Collector Laskusta/Osamaksusta
Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.
Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.
Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.
Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.
Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Suuntaa antava esimerkki kuukausieristä 1450 € ostoksesta 36 kk maksuajalla tasalyhennyksinä: ensimmäinen kuukausierä on 43,23 €. Tätä seuraava kuukausierä on 65,78 € ja tämän jälkeen maksuerät pienenevät kuukausittain loppulaskuun (43,87 €) asti. Korot yhteensä noin 406 € ja laskutusmaksut noin 106 € 36 kk ajalta.

Palautusoikeus

Silmänpainemittari toimitetaan sinetöidyssä pakkauksessa. Kuluttajalla ei ole oikeutta purkaa Tilausta ja Verkkokaupan kautta solmittua kauppaa, jos sinetti on rikki, koska kyseessä on hygieniatuote.

Jos silmänpainemittarin pakkauksen sinetti ei ole rikki, Kuluttaja voi purkaa Tilauksen ja kaupan neljäntoista (14) päivän kuluessa (tain muun pakottavan lain määräämän ajan kuluessa) siitä, kun hän vastaanotti silmänpainemittarin ilmoittamalla siitä sähköisesti Icarelle. Kuluttaja voi tehdä tämän käyttämällä peruutuslomaketta, jonka Icare on toimittanut Kuluttajalle tai muulla selkeällä tavalla. Jos Tilaus ja kauppa puretaan, muut tämän kohdan 8 ehdot soveltuvat.

Kuluttajan on maksettava silmänpainemittarin palauttamiskustannukset, kun pakottava laki niin määrää.

Kuluttajan on pidettävä silmänpainemittari muuttumattomana ja vahingoittumattomana, kunnes Kuluttaja päättää, purkaako hän Tilauksen ja kaupan.

Jos Kuluttaja purkaa Tilauksen ja kaupan, hänen on palautettava silmänpainmittari Icarelle kohtuullisessa ajassa ja viimeistään neljässätoista (14) päivässä purkamisilmoituksen toimittamisesta.

Palautettavan silmänpainemittarin on oltava ehjä ja myyntikuntoinen ja sinettiä ei saa rikkoa. Kuluttaja on vastuussa silmänpainemittarin arvon alenemisesta.

Jos Kuluttaja purkaa Tilauksen ja kaupan, Kuluttajan on palautettava silmänpainemittari Icarelle Icaren asiakaspalvelun antamien ohjeiden mukaan. Kuluttajan on säilytettävä silmänpainemittarin lähettämisestä dokumentti.

Viimeistään neljäntoista (14) päivän kuluessa vastaanotettuaan purkamisilmoituksen Kuluttajalta Icare palauttaa Kuluttajalle Tilauksen määrittelemän rahamäärän lukuun ottamatta sitä mahdollista määrää, joka johtui Kuluttajan valitsemasta kalliimmasta toimitustavasta verrattuna Icaren käyttämään halvimpaan vakiotoimitustapaan.

Kuitenkin Icare voi pidättäytyä palautuksen maksamisesta, kunnes Icare on saanut silmänpainemittarin hallintaansa tai kunnes Kuluttaja esittää Icarelle tyydyttävällä tavalla, että Kuluttaja on lähettänyt silmänpainemittarin takaisin Icaren asiakaspalvelun ohjeistamalla tavalla.
Icare palauttaa maksun samalla maksutavalla kuin Kuluttaja käytti Tilauksen yhteydessä, jollei Kuluttaja suostu toiseen maksutapaan.

Kertakäyttöantureilla, jotka toimitetaan sinetöidyssä pakkauksessa, on samat palautusehdot kuin yllä on kuvattu silmänpainemittarille. Paristoilla ja anturipesällä on kahden viikon palautusoikeus niiden vastaanottamisesta, kun niiden pakkaukset ovat avaamattomat.

Tuotepalautuslomake löytyy täältä.

Koulutus ja tuotetuki

Käytössänne on iCare HOME2 -tukinumero (peruspuhelumaksu). p. 020 730 8080
asiakastuki@icare-world.com

Tuotetakuu

Icare HOME2 -silmänpainemittarilla on kahden vuoden takuu. Kertakäyttöantureilla on valmistusvirhetakuu käyttöikänsä ajan. Kertakäyttöantureiden pakkauksessa lukee niiden viimeinen käyttöpäivä. Anturipesällä on valmistusvirhetakuu.

Valvova viranomainen

Valvova viranomainen on Valvira, Mannerheimintie 103 B, 00280 Helsinki, puh. 029 5209111, kirjaamo@valvira.fi