Toimitusehdot

Tuotteiden toimitus

Tuotteiden toimitus tapahtuu ilmaiseksi valitsemaanne Matkahuollon noutopisteeseen, joita ovat esimerkiksi Matkahuollot, Matkahuolto-asiamiehet sekä määrätyt K-marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset (1200 toimipistettä ympäri Suomen). Tilauksen käsittelyaika on maksimissaan kaksi viikkoa.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Maksutavat

Tuotteiden maksaminen on mahdollista verkkopankissa (Nordea, OP, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-pankki, Aktia POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki), luottokortilla (Visa, Mastercard, American Express) tai kotiin toimitettavalla Walley-laskulla/osamaksulla.

Tietoa Walley Laskusta/Osamaksusta

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle. Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, vähintään 18 vuoden iän, sinulla on suomalainen henkilötunnus ja vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä.  Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bank AB:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: silmänpaine.fi verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa (ensimmäisellä laskulla 3,80 €). Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty silmänpaine.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,6 %, luottokustannusten yhteismäärä 403 €, maksettava kokonaismäärä 1 403 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, organisaationumero 556597-0513, joka on Walley-tavaramerkin rekisteröity haltija.
Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus: https://www.walley.fi/asiakaspalvelu/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdf

Palautusoikeus

Silmänpainemittari toimitetaan sinetöidyssä pakkauksessa. Kuluttajalla ei ole oikeutta purkaa Tilausta ja Verkkokaupan kautta solmittua kauppaa, jos sinetti on rikki, koska kyseessä on hygieniatuote.

Jos silmänpainemittarin pakkauksen sinetti ei ole rikki, Kuluttaja voi purkaa Tilauksen ja kaupan neljäntoista (14) päivän kuluessa (tain muun pakottavan lain määräämän ajan kuluessa) siitä, kun hän vastaanotti silmänpainemittarin ilmoittamalla siitä sähköisesti Icarelle. Kuluttaja voi tehdä tämän käyttämällä peruutuslomaketta, jonka Icare on toimittanut Kuluttajalle tai muulla selkeällä tavalla. Jos Tilaus ja kauppa puretaan, muut tämän kohdan 8 ehdot soveltuvat.

Kuluttajan on maksettava silmänpainemittarin palauttamiskustannukset, kun pakottava laki niin määrää.

Kuluttajan on pidettävä silmänpainemittari muuttumattomana ja vahingoittumattomana, kunnes Kuluttaja päättää, purkaako hän Tilauksen ja kaupan.

Jos Kuluttaja purkaa Tilauksen ja kaupan, hänen on palautettava silmänpainmittari Icarelle kohtuullisessa ajassa ja viimeistään neljässätoista (14) päivässä purkamisilmoituksen toimittamisesta.

Palautettavan silmänpainemittarin on oltava ehjä ja myyntikuntoinen ja sinettiä ei saa rikkoa. Kuluttaja on vastuussa silmänpainemittarin arvon alenemisesta.

Jos Kuluttaja purkaa Tilauksen ja kaupan, Kuluttajan on palautettava silmänpainemittari Icarelle Icaren asiakaspalvelun antamien ohjeiden mukaan. Kuluttajan on säilytettävä silmänpainemittarin lähettämisestä dokumentti.

Viimeistään neljäntoista (14) päivän kuluessa vastaanotettuaan purkamisilmoituksen Kuluttajalta Icare palauttaa Kuluttajalle Tilauksen määrittelemän rahamäärän lukuun ottamatta sitä mahdollista määrää, joka johtui Kuluttajan valitsemasta kalliimmasta toimitustavasta verrattuna Icaren käyttämään halvimpaan vakiotoimitustapaan.

Kuitenkin Icare voi pidättäytyä palautuksen maksamisesta, kunnes Icare on saanut silmänpainemittarin hallintaansa tai kunnes Kuluttaja esittää Icarelle tyydyttävällä tavalla, että Kuluttaja on lähettänyt silmänpainemittarin takaisin Icaren asiakaspalvelun ohjeistamalla tavalla.
Icare palauttaa maksun samalla maksutavalla kuin Kuluttaja käytti Tilauksen yhteydessä, jollei Kuluttaja suostu toiseen maksutapaan.

Kertakäyttöantureilla, jotka toimitetaan sinetöidyssä pakkauksessa, on samat palautusehdot kuin yllä on kuvattu silmänpainemittarille. Paristoilla ja anturipesällä on kahden viikon palautusoikeus niiden vastaanottamisesta, kun niiden pakkaukset ovat avaamattomat.

Tuotepalautuslomake löytyy täältä.

Koulutus ja tuotetuki

Käytössänne on iCare HOME2 -tukinumero (peruspuhelumaksu). p. 020 730 8080
asiakastuki@icare-world.com

Tuotetakuu

Icare HOME2 -silmänpainemittarilla on kahden vuoden takuu. Kertakäyttöantureilla on valmistusvirhetakuu käyttöikänsä ajan. Kertakäyttöantureiden pakkauksessa lukee niiden viimeinen käyttöpäivä. Anturipesällä on valmistusvirhetakuu.

Valvova viranomainen

Valvova viranomainen on Valvira, Mannerheimintie 103 B, 00280 Helsinki, puh. 029 5209111, kirjaamo@valvira.fi