Silmäterveys seurantaan omatoimisesti mitaten

Silmäsairaudet voivat kehittyä oireettomina, eli säännöllinen silmien tutkimus on suositeltavaa. Jopa sokeuttava sairaus voi edetä pitkälle ennen kuin henkilö itse ehtii asiaa havaita. Tarkka ja monipuolinen tieto silmänpaineesta on tärkeää glaukooman havaitsemisessa sekä hoidon suunnittelussa ja seurannassa.

Tarkempaa dataa silmänpaineesta

Instrumentarium tarjoaa laajennettua näöntutkimuspakettia, joka koostuu silmänpohjakuvauksesta, toiminnallisen näön tutkimisesta ja silmänpaineen mittaamisesta. Kemin Instrumentarium on Suomen toinen pilotti-myymälä, josta asiakas voi lainata silmänpaineen Icare HOME -ko-timittauslaitteen. Helppokäyttöisellä laitteella asiakas mittaa silmänpainettaan kolmen päivän ajan aamulla, päivällä, illalla ja tarvittaessa myös yöllä. Sen jälkeen optikko analysoi tulokset ja ohjaa asiakkaan tarvittaessa silmälääkärille.

– Koulutettu henkilökuntamme opastaa laitteen käytössä. Icare HOMEn myötä pystymme paneutumaan asiakkaan silmäterveyteen entistä paremmin, Kemin Instrumentariumin myymäläpäällikkö Sari Heikkilä iloitsee.

Lue koko artikkeli täältä

Kemin Instrumentariumin optikko Tomi Niemelä käy Icare HOME -mittauslaitteen tuloksia läpi Ville Puikon kanssa
Kemin Instrumentariumin optikko Tomi Niemelä käy Icare HOME -mittauslaitteen tuloksia läpi Ville Puikon kanssa