Icare HOME

Icare HOME on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu silmänpainemittari. Icare HOME mahdollistaa eri vuorokaudenaikoina ja arjen keskellä tapahtuvan silmänpaineen itsemittaamisen, jolloin saadaan kattava kuva silmänpaineen vaihteluista.

 

Normaalissa silmässä paineen vaihtelu on vähäistä, mutta glaukoomassa paineen vaihtelu on merkittävää. Pitkän aikavälin silmänpaineen seuranta mahdollistaa tarkkaan tietoon pohjautuvan glaukooman hoidon.

Teknologia

Icaren silmänpainemittareiden toiminta perustuu kotimaiseen, laajasti patentoituun ja tutkittuun kimmoketonometriateknologiaan. Mittauksessa pieni kertakäyttöinen anturi koskettaa kevyesti ja nopeasti silmän pintaa kuusi kertaa.

 

Mittaaminen on helppoa ja tulokset ovat monien kliinisten tutkimusten perusteella luotettavia.

Käyttö

Potilas mittaa silmänpainearvoja kotonaan Icare HOME -silmänpainemittarilla, jonka keräämät tiedot välitetään klinikalle Android-älylaitteeseen tai tietokoneeseen asennetulla sovelluksella. Lääkäri tai muu terveydenhuollon ammattilainen antaa ohjeet mittausten suorittamistiheyteen.

 

Hoidosta vastaava taho voi seurata silmänpaineen kehitystä ja lääkkeen toimivuutta yhdessä potilaan kanssa ilman, että potilaan tarvitsee käydä mittauksissa klinikalla. Icare HOME -mittausarvot ja -historia ovat helposti ja tietoturvallisesti sinun ja lääkärisi nähtävillä verkon tietokannasta verkkoselaimen välityksellä.

Pakkaus

Icare HOME on kevyt ja säilytyskotelonsa ansiosta helppo kuljettaa mukana.

Hanki omasi

Saat tarvittavan käyttöopastuksen ja oheistuotteet Icare HOME -laitteen oston yhteydessä. Käytön aloittaminen on vaivatonta.
Siirry kauppaan